• fu'a_ulu

O lenei pepa o loʻo faʻaalia ai le teteʻe o tioata faʻamalama i faʻasalalauga ultraviolet

O lenei pepa o loʻo faʻaalia ai le teteʻe o tioata faʻamalama i faʻasalalauga ultraviolet

Ua tatou iloa lena meatioata puipuie mafai ona puipuia mai ave o le ultraviolet.Fa'atonuga talafeagai o tioata fa'amama ma talafeagai le mafiafia o le va'ava'a tioata e mafai ona fa'aitiitia ai le fa'aliliuina o le malosi e ala i le fa'avevela.O tioata faʻamalama maualuga e mafai ona faʻalavelaveina le tele o le malosi e faʻaosoina e le la i totonu o le potu, ina ia mafai ai ona puipuia le faʻalavelave e mafua mai i le vevela vevela ma faʻaitiitia ai le susulu e mafua mai i le goto o le la.

160341211195
Muamua, insulating tioata UV tetee

tioata insulating o se ituaiga o mea tioata e faia e ala i le faatumuina o se kesi faapitoa i le va o fasi tioata se lua, o lona faatinoga e lelei.fa'amama fa'amama, fa'amama leoma isi uiga, ma ua faʻaaogaina lautele i le fanua o le fausiaina.Ae ui i lea, o le faʻatinoga o tioata faʻamalama i lalo o le faʻafefe o le ultraviolet ua popole.O le toʻatele o tagata e manatu o le tioata faʻapipiʻi e leai se malosi o le ultraviolet ma e faigofie ona afaina i le ultraviolet ma faʻaleagaina.
O le mea moni, o le tetee a le UV o tioata faʻapipiʻi e leʻo atoatoa le puipuia.E tusa ai ma faʻamatalaga talafeagai ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, tioata insulating e mafai ona tetee atu i se aofaiga o le ultraviolet radiation, ae o le faʻatinoga faʻapitoa o le a aʻafia i mea eseese.O le mea lea, ina ia malamalama atoatoa i le tetee o le ultraviolet o tioata faʻapipiʻi, e tatau ona suʻesuʻeina mai vaega nei.
Lona lua, o mea e aʻafia ai le tetee o le ultraviolet o tioata faʻamalama.

puipui tioata ma ata

O le tetee a le UV o le tioata faʻamalama e aʻafia i mea nei:
1. ituaiga tioata: Eseese ituaiga tioata e eseese tali faʻaaliga ma tali eseese i le ultraviolet radiation.Mo se faʻataʻitaʻiga, tioata masani o loʻo i ai se malosi vaivai o le faʻaogaina o le UV, aʻo le titanium tioata masani e sili atu le tetee a le UV.
2. Ituaiga kesi: O ituaiga kasa eseese e ese le malosi o le miti mo ave o le ultraviolet.Helium ma neon e maualalo le gafatia o le faʻaaogaina o le UV, ae o le argon ma le xenon e malosi le malosi o le faʻaogaina o le UV.
3. Susū o le ea: E iai foʻi le aʻafiaga o le suauʻu o le ea i le faʻafefe o le ultraviolet o tioata faʻamalama.A maualuga le susu o le ea, o le a faʻaitiitia ave o le ultraviolet e faʻafefe e le tioata faʻamaʻi.
4. Ultraviolet wavelength: O galu eseese o le malamalama ultraviolet e iai aʻafiaga eseese i luga o tioata faʻapipiʻi.Ultraviolet A wavelength (400 ~ 320nm) o loʻo i ai le tele o aʻafiaga i luga o tioata faʻapipiʻi, ultraviolet B wavelength (320 ~ 290nm) lona lua, ma le ultraviolet C wavelength (290 ~ 200nm) e matuaʻi le faʻafefeina e le tioata faʻafefe.

e9a114beae724291b315ed9da044d595
iii.Fa'ai'uga
I se aotelega, o le tetee a le UV o le tioata faʻapipiʻi e leʻo faʻamaonia atoatoa, i le filifiliga saʻo ma le faʻaogaina o le mataupu, o le tioata faʻapipiʻi e mafai ona tatalia se aofaiga o le ultraviolet radiation.Ae ui i lea, e tatau ona maitauina o le tetee a le UV o le tioata faʻapipiʻi e aʻafia i le tele o mea, ma o le faʻatinoga faʻapitoa e manaʻomia ona iloiloina e tusa ai ma le tulaga moni.I le taimi lava e tasi, pe a faʻaaogaina tioata faʻapipiʻi, e tatau foi ona gauai atu i lona tausiga ma le tausiga e faʻalautele ai lona ola tautua.

Atuatusi: NO.3,613Road,NanshaAlamanuiaEsetete, Danzao Town Itumalo o Nanhai, Foshan City, Guangdong Province,Saina

Wsaite: https://www.agsitech.com/

Telefoni: +86 757 8660 0666

Fax: +86 757 8660 0611

Mailbox: info@agsitech.com

Whatsapp: 15508963717


Taimi meli: Aukuso-11-2023