• fu'a_ulu

Le matagofie o geometry ma tufuga i tioata fausaga

Le matagofie o geometry ma tufuga i tioata fausaga

I le vaeluaga o faatufugaga faufale i aso nei ma mea fou faatekinolosi, o galuega faatino e pei o The Henderson i le Numera 2 Murray Road i Central, Hong Kong, na mamanuina e le masterclass faavaomalo Zaha Hadid Architects. O lona fausaga fausaga o lo'o fa'apipi'iina i tioata lavelave fa'afefeteina. Ua avea ma fa'ata'ita'iga mo fa'ata'ita'iga fa'alelei i le lumana'i.

1715828193488

揽望 | GLASVUE 'au fa'atasi i le fa'afetaia o le poloketi The Henderson's at Nu. 2 Murray Road, ma le au'ili'iliga loloto o lu'itau fa'atekinisi ma fa'ata'ita'iga matagofie i tua atu o ia galuega. I tua atu o vaega uma o tioata fa'apipi'i, o lo'o i ai se ata fa'ata'oto o lo'o natia i totonu. O loʻo i ai i le mamanu le malamalama loloto i meafaitino, fausaga, ma mea faʻalelei.

b066626e-d62a-4311-bb18-0d48b0fff701(1)

Tekinolosi tioata e luitauina ai mafaufauga

A o'o mai i tioata faufale, e to'atele tagata e ono mafaufau i mamanu fa'a'olo'o mafolafola pe faigofie latou te va'aia i aso uma. Ae ui i lea, o tekinolosi tioata faʻataʻitaʻi o loʻo i ai nei e sili atu ona fou nai lo lena.

未标题-2

E pei lava o le poloketi The Henderson i Hong Kong, e sili atu nai lo le 4080 matatioata lapoa, e sili atu i le 60% o ia mea e faʻalavelave faʻafefe, ma o mea taʻitasi o se galuega faʻapitoa o faatufugaga.

75f417c0-a8aa-4fe8-899c-8d7f0ed78288

E le gata o nei matatioata lapopoa tele, e oʻo atu i le averesi o le 2 mita le lautele ma le 5 mita le maualuga, ae o vaega taʻitasi e manaʻomia ona fetaui saʻo ma lona mamanu tulaga ese hyperboloid, faʻaosofia e le lavelave foliga o le fugalaau o le aai o Hong Kong, le Bauhinia. E le gata o se suiga o tioata mafolafola masani, ae o se luʻitau foi i tapulaʻa o le gaosiga o tioata ma fale gaosi oloa.

未标题-5

 

Fa'asinomaga i le sa'o/tekinolosi e fa'amalosia ai faatufugaga

O le feagai ai ma ia tulaga lavelave curved luga manaoga, e tatau ona lafoaia le ala masani o le tele o gaosiga ma liliu atu i le tasi-i-le-tasi customized mamanu ma gaosiga.

1715829731964

O fasi tioata ta'itasi e pei o se galuega taulima ua vaneina. Ua fetaui lelei ma le 3D fa'ata'ita'iga ma le fa'ata'ita'iga fa'akomepiuta e fa'amautinoa ai e tutusa uma arc ma le mamanu mamanu. O lenei faiga e pei o le tufuga faʻapitoa a se tagata kuka Michelin, e le gata o loʻo faʻaalia ai le tomai faʻapitoa, ae o loʻo faʻaalia ai foʻi le tuliloaina sili o mea faʻalelei.

未标题-7

 

O le vavega o tufuga hyperbolic

Pe a faatusatusa i tioata e tasi-itu masani, o le faagasologa o le gaosiga o tioata lua-curved e sili atu ona faigata. E mana'omia ai suiga sa'o o le curvature i itu e lua, e pei lava o pupuni maaleale o le natura, lea e lu'itauina ai tapula'a o le gaosiga o tekinolosi.

未标题-4

O fasi tioata ta'ilua-curved i le poloketi The Henderson e le gata o lo'o fa'aalia atoatoa ai le fa'amoemoega o le mamanu, ae fa'apea fo'i e ausia ai le fa'aogaina lelei. O lona suiga malie e ofoofogia. O se suiga lea i tekinolosi fa'agaioiga tioata masani.

1715829732015

 

Tekonolosi Green/Ta'ita'ia se Lumana'i Mautu

I le faʻaopoopoga i mea faʻapitoa i mea faʻalelei ma tekinolosi, o le Henderson's curtain wall system ua faʻapipiʻiina foi i le SRV induction solar ventilation meafaigaluega, lea e faʻaogaina ai le malosi o le la e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le malosi. Na maua manuia le LEED White Gold ma WELL White Gold tusipasi, fa'aalia ata lanu meamata.

1715829732009

 

Tulaga i le lumana'i

E le gata o se faʻaaliga o le siosiomaga, ae o se faʻamaoniga malosi foi o le faʻamamafa tutusa i luga o tekonolosi fou ma atinaʻe gafataulimaina.

品牌 logo

Le susulu o le poloketi Henderson

O se fa'ata'ita'iga o le lalolagi faufale

Fa'afaigofie le tilivaina maualuga

Vaavaai | GLASVUE

I le avea ai ma paionia i le gaosiga o tioata fausaga

E le na'o i matou o ni molimau, o matou o ni foma'i

E tusa lava po o le a le lavelave o le mamanu faʻafefe

Ua matou faatasitasi ma le au tusiata

Galue malosi ina ia avea ma mea moni

Ia susulu atu so'o se fatufatuga i la tatou faiva alofilima

Fa'ava-o-malo-Li Yao

Faufale CCTV Faufautua Sili Saina

Fa'ailoga tusi resitala a le atunu'u

Fa'ata'ita'i Fa'ailoga a le Tupu (RIBA)

E pei lava o le tilotilo i | GLASVUE

O Mr. Li Yao, o se uo vavalalata a le ituaiga, fai mai:

"O le tioata lelei e taoto i le vaʻaia, ae faʻapea foi i le le vaaia"

李瑶


Taimi meli: Iuni-07-2024